LOOPBAANBEGELEIDING

Twijfel je of je nog het werk doet wat bij jou past? Wil je een carrièreswitch maken en weet je nog niet waar naartoe? Wil je je loopbaanvragen bij de oorzaak aanpakken? Dan kan de Happy@Work methodiek jou helpen.

In een intensieve samenwerking zoeken we uit wie jij bent, waar jij voor staat en waar je midden in de nacht je bed voor uit komt. We gaan dus eerst met jou aan de slag. Zodat je werk straks als gegoten zit.

In 9 stappen ontdek je wat jij te bieden hebt en weet je deze kwaliteiten, talenten en waarden te vertalen in een functie die bij jou past. Of je nou in loondienst, zelfstandige of ondernemer bent, je hebt aan het eind van deze methodiek haarscherp wat je wilt doen en waar je naartoe wilt.

In de online leeromgeving van de Happy@Work methodiek werk je steeds vooruit. In de aansluitende 1-op-1 coachsessies werken we de stof verder uit, pakken we eventuele problemen, beperkende overtuigingen en conflicterende zaken aan en verstevigen we wie jij bent.

Wil je meer weten? Maak een gratis afspraak om de methodiek te bekijken en elkaar te ontmoeten. Ik zie en spreek je graag!

Voor vragen, opmerkingen en/of een afspraak maken bel of mail je met:

Menu