NLP

Waarom wist ik dit niet eerder? Waarom krijgen we dit niet op school? Zit het echt zo simpel in elkaar? Dit zijn de meest gehoorde reacties na een training NLP.

In onze groepen kun je iedereen tegenkomen. Van verpleegster tot directeur, van agent tot gepensioneerde en van manager tot zzp’er. De één komt met een werkgerelateerde vraag, de ander met persoonlijke vraagstukken en weer een ander wil graag weten en ervaren wat NLP kan doen. Dit betekent een zeer hoog niveau op het gebied van social learning.

Wat NLP is? Het is een communicatiemodel dat duidelijk maakt hoe jij situaties waarneemt en vervolgens daar op reageert. Nu kun je nooit de hele situatie waarnemen. Je hebt een aantal filters in je hoofd die voor iedereen anders staan afgesteld. Daarom vind jij ander eten lekkerder dan iemand anders, heb je niet allemaal hetzelfde werk of dezelfde vrienden of hobby’s. Oftewel, daarom reageert iedereen op zijn eigen manier op dezelfde situatie.

Het kan natuurlijk bijna niet dat jij ergens last van hebt, maar stel nou dat je iets in je gedrag zou willen veranderen? Wat zou dat dan zijn? En wat houd je tegen om dat te gaan doen?

Past NLP bij jou? Om dit uit te zoeken organiseren we regelmatig informatie-avonden en dagtrainingen. Natuurlijk mag je ook bellen of mailen.

Je kunt ook gelijk all-in zetten op een NLP Practitioner. Deze is erkend en officieel gecertificeerd. De kosten van deze training zijn ook in veel gevallen als scholing op te voeren bij je jaarlijkse belastingaangifte.

Samen met Astrid van der Lee van NekstStep geef ik de trainingen in NLP. Dit doen we op verschillende locaties. Wil je meer weten over de data, locatie en kosten, klik dan hier.

De dagtrainingen zijn indien gewenst ook in-company of op locatie te organiseren. Bel voor de mogelijkheden.

Voor vragen, opmerkingen en/of een afspraak maken bel of mail je met:

Menu