rijangst


Rijangst

Mensen met rijangst hebben vanuit hun omgeving al vaak te horen gekregen dat ze prima kunnen rijden. Soms met de opmerking erbij dat er niks aan de hand is want het rijden gaat immers prima. Ook zijn er vaak al talloze goed bedoelde adviezen gegeven waar helaas de angst niet mee verdwijnt. Iemand zonder rijangst kan zich niet voorstellen waar iemand met rijangst mee zit.

 
 

Wanneer je hier verandering in wilt brengen is het allerbelangrijkste om de oorzaak aan te pakken. Dit om een blijvende verandering aan te brengen. Een rijinstructeur kan dit niet, tenzij hij verder opgeleid is. Ik doe dit met NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP is een communicatiemodel wat in beeld kan brengen hoe jouw interne denkpatroon werkt en waarom je het op die manier doet. Ook biedt NLP talloze mogelijkheden om hier veranderingen in aan te brengen. Ook gebruik ik Systemisch Werk. Hiermee breng je letterlijk in beeld wat je doet en hoe je staat ten opzichte van je probleem. Een erg krachtige methode!

Uit ervaring blijkt dat meestal 5 sessies van ca. 1,5u voldoende zijn om weer zonder angst de weg op te kunnen. De meeste sessies vinden buiten de auto plaats. Dit kan bij je thuis of op een afgesproken locatie.

Wil je meer weten hoe ik werk en wie ik ben? Bel of mail, dit is echt vrijblijvend!